Vés al contingut

L’Ateneu Layret s’inaugura amb èxit de visitants

16 Setembre 2009

ateneu1Dissabte obria les portes l’Ateneu Francesc Layret, una associació que aplega gent vinculada als barris de Sant Antoni i l’Esquerra de l’Eixample sota l’objectiu general de dinamitzar activitats socials i culturals amb un punt de vista d’esquerres i sota el paraigua dels Països Catalans.

La inauguració del local, situat al carrer Villarroel i tocant a la Gran Vía, pretenia donar a conéixer l’entitat entre persones dels barris propers. En total, una mica més d’un centenar de persones van passar durant la tarda i el vespre del dissabte per Villarroel 49 on van poder comprovar la imatge fresca del local, fer ús del servei de barra i conéixer la filosofia dels seus membres fundadors.

Després d’un primer pas per explicar els seus projectes i objectius, les persones artífexs de l’ateneu, i totes aquelles que s’hi vulguin sumar,  seguiran treballant per organitzar una agenda periòdica d’activitats de diferent caire, però emmarcades en la visió de barri i establir lligams de col·laboració amb altres entitats cíviques.

Podeu veure més fotografies aquí.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: