Vés al contingut

Layret suggereix…

21 Octubre 2009

Mentre escalfem motors per següent xerrada i lectura poètica de l’Ateneu, que serà aquest divendres 23 (més informació aquí), l’Ateneu Layret us vol recomenar algunes activitats:

Cafè per la Llengua, a l’Espai Mallorca de Barcelona (C/del Carme 55, Barcelona), organitzat per l’Obra Cultural Balear.

Arreu del món, a totes les cultures, prendre un cafè és signe de conversa amistosa i d’intercanvi civilitzat d’idees. Per això, com amic de l’Obra Cultural Balear, us convidam a prendre un cafè per parlar, sense prejudicis, de les qüestions que us preocupen entorn de la llengua, perquè és important que els ciutadans participin i hi diguin la seva. Serà el dimecres, 21 d’octubre, a les 19.30 hores, al bar de l’Espai Mallorca de Barcelona // <![CDATA[// .

El Cafè per la Llengua és una gran campanya de participació ciutadana a favor de la llengua catalana. L’entitat ha organitzat centenars de reunions de petit o gran format per explicar a persones de diferents sectors socials la seva tasca actual i per sensibilitzar els participants a favor de la llengua pròpia.”

Us esperem a tots i totes el proper divendres dia 23 a les 18:30 a la Biblioteca Joan Oliver per parlar de l’actualitat dels moviments socials a Barcelona.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: