Vés al contingut

Presentació-tertúlia: “La història de Datrebil” amb Montse Boher

10 Juny 2011

El proper divendres 17 de juny, a partir de les 20 hores, des de l’Ateneu Layret organitzem una presentació-tertúlia sobre el llibre il·lustrat La història de Datrebil de Montse Boher i Alba Falgarona amb la projecció del vídeoart «Datrebil» d’Helga Otero.

La història de Datrebil és un llibre il·lustrat poc habitual que entrellaça ficció amb narrativa autobiogràfica. És la història de la Montse, un trencaclosques de vivències que ha viscut entre els disset i els vint-i-tres anys. És una teranyina de fets aparentment desconnectats que es cohesionen i s’articulen a través d’un conte simbòlic: Datrebil.

Datrebil és el referent imaginari on convergeixen experiències diverses; és l’horitzó constant en un viatge vitual de pèrdua i descoberta de sentit en aquest món contradictori i complex, que tots, compartim.

La història de Datrebil

La història de Datrebil

“Hi havia una vegada una nena amb somnis de vidre. Hi havia una vegada Datrebil, un planeta imaginari que sobrevolava l’Empordà, els camps de refugiats sahrauís, els carrers de Barcelona, els deserts de Xile i els murs d’Israel. Hi havia una vegada la Terra, un món gran ple de nenúfars, cruïlles, avions, bombes i abismes on vivien persones petites com tu i com jo.”

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: