Vés al contingut

L’Ateneu Layret demana la llibertat dels detinguts en relació al 29M

20 Abril 2012

Al llarg d’aquest dijous 19 d’abril, 6 persones han estat detingudes a Barcelona i Tarragona per part dels Mossos d’Esquadra. Aquestes persones es sumen a les altres detencions produïdes els darrers dies al País Valencià així com a Euskal Herria com a pressumptes responsables de diferents incidents durant la darrera Vaga General del 29 de març

Des de l’Ateneu Francesc Layret exigim la immediata posada en llibertat de totes aquestes persones, fent especial esment al cas d’en Pablo, amb una trajectoria associativa vinculada al barri barceloní de Sant Antoni, diferents activitats de les quals participades també per part del nostre col·lectiu i patrocinades pel mateix Ajuntament de Barcelona com són les edicions de la Festa Major de Sant Antoni.

De la mateixa manera, recordem que a dia d’avui hi ha també tres joves en presó preventiva des de fa 3 setmanes, degut a l’alarma social generada des del poder polític, judicial i policial, i amplificat per diferents mitjans de comunicació durant aquest temps.

Des de l’Ateneu Francesc Layret considerem que davant d’una greu conjuntura socioeconòmica marcada per una duríssima retallada de drets és inadmissible que els poders públics responguin amb la criminalització de les protestes davant d’aquesta situació, més encara quan centenars de milers de persones varen participar en tot tipus de mobilitzacions en el marc de la jornada de vaga. En el cas concret que ens ocupa al barri, i que coneixem de manera més directa, ens preocupa que es destaqui la nacionalitat d’un detingut alhora de dictaminar-li un possible ingrés a presó.

Per això, ens sumem a la crida de diferents associacions i col·lectius del barri de Sant Antoni per demanar-ne la immediata posada en llibertat.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: